1 + 1 = √2

Υπήρξε ήδη μια αρχική τοποθέτηση σχετικά με τη συνέλευση. Ας πάμε να δούμε όμως λίγο και τα παραλειπόμενα αυτής.

Πριν λοιπόν καν ξεκινήσει η συνέλευση εκείνη τη μέρα, διαδιδόταν μια φήμη περί κατάληψης… Ποιος θα την προτείνει, με ποια αφορμή, γιατί και ποίος θέλει κατάληψη εκείνες τις μέρες στη σχολή μας, κανείς δεν είχε ιδέα. Κυκλοφορούσε όμως από το πρωί στο Α’ Υπόγειο. Ένα κοινό στοιχείο όμως υπήρχε σε όποιον και να ρωτούσες «Ποιος στο είπε αυτό…?» Το τραπεζάκι της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, οι συνδικαλιστές και η κουστωδία τους!

Απλώς «ενημέρωναν» τον κόσμο εκείνη τη μέρα, ότι επίκειται να πέσει πρόταση για κατάληψη…! Δίχως να το έχει αναφέρει καμιά άλλη φοιτητική πλευρά-σχήμα-παράταξη της σχολής. «Ελάτε να ψηφίσουμε κατά της κατάληψης…» (Σ.Σ. Μην κλείσουμε το «μαγαζί» και χάσουμε τα πονταλάκια…) Και όντως εκείνη τη μέρα το αποτέλεσμα της συνέλευσης ήταν υπέρ της ΔΑΠ. Έλα ντε όμως που σε όλη τη συνέλευση δεν ακούστηκε από τους ομιλητές η λέξη «κατάληψη»…

Εν ολίγης. Βγάλανε βρώμα πρωινιάτικα, ότι υπάααρχει περίπτωση κατάληψης, προς το μεσημέρι και λίγο πριν τη συνέλευση η βρώμα έβγαινε πλέον σε ποσότητα, οπότε και ο κόσμος να έρθει να στηρίξει, τυπικά αντι-κατάληψη, ουσιαστικά ΔΑΠ, που όπως φάνηκε ήταν το κύριο μέλημα των συνδικαλιστών της, μιας και η συνέλευση ήταν επιτέλους και πρώτη φόρα, μεσημέρι και λίγο πριν τελειώσουν οι κλινικές, ώρα που μπορεί ο κόσμος να έρχεται στη συνέλευση και ώρα που τελειώνουν και τα εργαστήρια… Χώρια που υπήρχε και ο φόβος από πλευράς ΔΑΠ, μήπως και δεν έρθει ο «κλασσικός κόσμος» που στηρίζει, γιατί μετά τις 5 πολλοί φοιτητές δουλεύουν σε οδοντιατρεία… Διπλός καημός!

Χρόοονια μαθημένα τα παιδιά της ΔΑΠ σε τέτοιες «πλάγιες» τακτικές (για να το πούμε κόσμια). Που είτε εξυπηρετούν αποκλειστικά την πάρτυ τους, είτε φιμώνουν μια διαφορετική φωνή. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το πρωί πριν το φετινό ΕΑΚΟ πάρτυ. Είχε κυκλοφορήσει εκείνη τη (ώ, τι σύμπτωση…! –βλέπε σχετικό άρθρο «Περί Αξιοπιστίας» ) μέρα από πλευράς προέδρου μια ανακοίνωση (κοινοποιημένη σε σύλλογο φοιτητών και ΕΑΚΟ) ότι ο χώρος της σχολής θα παραχωρούταν στην ΕΑΚΟ ως μια συγκεκριμένη ώρα και από κει και ύστερα η ευθύνη φύλαξης θα είναι των διοργανωτών. Επιπλέον μέσα από ένα κείμενο, η προεδρία κατήγγειλε αναληθώς και δίχως επιχειρήματα την ΕΑΚΟ για μια πρόσφατη εκδήλωση που είχε διοργανώσει. Από αυτά λοιπόν τα 2 στοιχεία τα παιδιά της ΔΑΠ… «συμπέραναν», ότι το πάρτυ δε θα γίνει…, κόπιαραν την ανακοίνωση καμιά 100αριά φορές και άρχισαν να την μοιράζουν(!) σε ανυποψίαστο κόσμο λέγοντας «άκυρο το πάρτυ σήμερα στη σχολή…». Γνωρίζουν βέβαια καλά, ότι τα πάρτυ της ΕΑΚΟ, αποτελούν τη μοναδική πηγή χρηματοδότησης της ΕΑΚΟ, ως το μοναδικό ανεξάρτητο σχήμα της σχολής. Ανούσιο Μποϋκοτάζ. Μικροπρέπειες. Απλά Γελοιότητες! «Πλάγιες τακτικές».

Αν προσέξατε επίσης, ποτέ ο εκπρόσωπος της ΔΑΠ δεν απαντούσε πλήρως στις ερωτήσεις που του γίνονταν.

Όποια κριτική γινόταν προς την πλευρά της ΔΑΠ, αυτή γινόταν δεκτή είτε ειρωνικά ως συγκινητικά λόγια, είτε ως αναληθή γεγονότα! Μήπως καταλογίζουν το αλάνθαστο στον εαυτό τους…?

ΥΓ1. Όσον αφορά τη συνέλευση. Στο τέλος η ΔΑΠ πρότεινε να γίνονται συνελεύσεις στις 12:00 από δω και πέρα και ες αεί… Προφανώς βολεύει τον κόσμο της ΔΑΠ.

ΥΓ2. Σχετικά με την ανακοίνωση και το μποϋκοτάζ της ΔΑΠ στο ΕΑΚΟ πάρτυ:
α) εκείνη τη μέρα πήγαιναν απλοί φοιτητές εκτός παρατάξεων-σχημάτων που είχαν πάρει είδηση τη γίνεται και έπαιρναν ένα αντίγραφο να «ενημερωθούν» και κατόπιν το βαζάν στην τσέπη ώστε να εξαφανιστεί το δυνατόν γρηγορότερο ο πάκος με τα φυλλάδια…
β) το 1 + 1 = √2, πιό πολύ λογική έχει από τη λογική της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Οδοντιατρικής…

~ από eakodent στο 15 Δεκεμβρίου, 2010.

Ένα Σχόλιο to “1 + 1 = √2”

  1. *ΥΓ1: Προφανώς βολεύει να ΜΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ μιας και σχεδόν κανείς δεν τελείωνει το μάθημά του τόσο νωρίς. Πολύ βολικό για την ανεκδιήγητη/αξιοθρήνητη ΔΑΠ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: