Ορισμός Έκτακτης Εξ’ αναβολής Γενικής Συνέλευσης Φοιτητών | Πέμπτη 12/5 | 14:30 | Το τσίρκο της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Οδοντιατρικής ξαναχτυπά!

  • Ελλείψεις αναλώσιμα και υλικά στις κλινικές την ώρα που η σχολή βάφεται

  • ποντίκια στο χώρο των ερμαρίων

  • έλλειψη λειτουργικών εδρών και απαραίτητου εξοπλισμού

  • καθυστέρηση διανομής συγγραμμάτων εν όψει εξεταστικής…!

Όλα αυτά τα δεδομένα που συνθέτουν την καθημερινότητα του φοιτητή της Οδοντιατρικής ΑΠΘ καθιστούν τη διεξαγωγή μιας Γενικής Συνέλευσης Φοιτητών όχι απλά χρήσιμη αλλά αναγκαία! Για το λόγο αυτό ο φοιτητικός σύλλογος αποφάσισε την πραγματοποίηση μιας έκτατης ΓΣΦ.
Κάτι τέτοιο είναι εφικτό,σύμφωνα με το άρθρο 12 του καταστατικού της σχολής, μέσω της συλλογής
υπογραφών από τουλάχιστον το 1/8 του αριθμού των ψηφισάντων στις προηγούμενες φοιτητικές εκλογές.

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ βέβαια είχε διαφορετική άποψη για τη δραστηριοποίηση αυτή του συλλόγου… Χαρακτηρίζοντας τη συνέλευση «αντικαταστατική» (!).Αρνούμενοι να αναγνωρίσουν την ενυπόγραφη αίτηση των 59 συμφοιτητών τους, επισφράγισαν την αδιαφορία που είχαν δείξει για το σύλλογο όλη τη χρονιά, καθώς λόγω της αδράνειάς τους κυρίως φτάσαμε στο τραγικό σημείο να κάνουμε λόγο για την πραγμάτωση μόλις μίας ΓΣΦ και λιγότερων από πέντε ΔΣ.Το κωμικοτραγικό παραλήρημα των συνδικαλιστών της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ συνεχίστηκε με την επιμονή τους να οριστεί από το ΔΣ νέα συνέλευση, και μάλιστα την ίδια εβδομάδα που ορίστηκε η εξ αναβολής που όρισε ο υπόλοιπος φοιτητικός σύλλογος. Όπως φαίνεται το πνεύμα αλαζονειας που διακατέχει την πλειοψηφούσα παράταξη τους οδηγεί στο να αγνοούν επαντελώς το λοιπό σώμα των φοιτητών.Η ανούσια αυτή πρόταση φυσικά δεν έγινε αποδεκτή από όλα τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ.

Πέρα από κάθε τροχοπέδη όμως που υπήρξε στην προσπάθεια διεξαγωγής της η Γενική Συνέλευση Φοιτητών Οδοντιατρικής θα πραγματοποιηθεί, μετα από εβδομαδιαία αναβολή λόγω μη απαρτίας.

Σαν ΕΑΚΟ καλούμε όλο το φοιτητικό σύλλογο να συμμετάσχει την Πέμπτη 12/5 και ώρα 14:30 στον Μπλε Αμφιθέατρο ώστε να μπορέσουν να παρθούν συλλογικά αποφάσεις και να βρεθούνε λυσεις στα καθημερινα προβλήματα που όλοι αντιμετωπίζουμε και δυσχεραίνουν τη φοίτησή μας.

Περισσότερα πάνω στο θέμα, σε λίγο…

Advertisements

~ από eakodent στο Μαΐου 7, 2011.

Ένα Σχόλιο to “Ορισμός Έκτακτης Εξ’ αναβολής Γενικής Συνέλευσης Φοιτητών | Πέμπτη 12/5 | 14:30 | Το τσίρκο της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Οδοντιατρικής ξαναχτυπά!”

  1. […] [πηγή: eakodent.wordpress.com] […]

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: