Αποτελέσματα φοιτητικών εκλογών 2011

Έγιναν εχθές οι φοιτητικές εκλογές στην Οδοντιατρική σχολή Θεσσαλονίκης. Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής :

Σύνολο ψηφισάντων : 393

Έγκυρα ψηφοδέλτια : 387

Άκυρα : 6

Λευκά: 4

Δαπ-Νδφκ : 197 – 50,9%

ΕΑΚΟ : 79 – 20,4%

Πασπ : 63 – 16,2%

Πκς : 18 – 4,6%

Εαακ : 15 – 3,8%

Αρεν : 10 – 2,5%

Ευχαριστούμε όσους στήριξαν την ανεξάρτητη φωνή της Ενωτικής Αυτόνομης Κίνησης Οδοντιατρικής. Η προσπάθειά μας φυσικά δε σταματά εδώ, αλλά όπως κάθε χρόνο από εδώ ξεκινάει…

Για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα ανά έτος πατήστε στο

 Α’ Έτος

Δαπ  : 43 Πκς : 10 ΕΑΚΟ : 5 Αρεν : 3  Λευκό : 1    Σύνολο : 67

Β’ Έτος

Δαπ : 31 Πασπ : 13 Εαακ : 9  ΕΑΚΟ : 6 Αρεν :6  Πκς : 4 Άκυρα 2   Σύνολο : 72

Γ’ Έτος

Δαπ : 37 ΕΑΚΟ : 31 Πασπ : 7   Σύνολο : 76

Δ’ Έτος

Δαπ : 29  ΕΑΚΟ : 24 Πασπ : 17 Εαακ : 4 Άκυρα : 1   Σύνολο : 75

Ε’ Έτος

Δαπ : 42 Πασπ 12 ΕΑΚΟ : 5 Άκυρα : 1 Λευκό : 1 Σύνολο : 61

Πτυχίο 

Δαπ : 15 Πασπ : 9 ΕΑΚΟ : 8 Πκς : 4 Εαακ : 2 Αρεν : 1 Άκυρα : 2 Λευκό : 1   Σύνολο : 42

Advertisements

~ από kyan στο Μαΐου 19, 2011.

16 Σχόλια to “Αποτελέσματα φοιτητικών εκλογών 2011”

 1. Συγχαρητήρια σε όλες τις παρατάξεις αλλά ιδιαίτερα στην ΔΑΠ Οδοντιατρικής που πέτυχε ένα ιστορικό ποσοστό και κατέκτησε την αυτοδυναμία. Συγχαρητήρια και στην ΕΑΚΟ που πέρασε την αδύναμη και ανύπαρκτη πλέον ΠΑΣΠ.

  Ένα σχόλιο μόνο για τα μέλη της ΠΑΣΠ. Το να τηλεφωνείς και να στέλνεις μηνύματα σε άτομα που έχεις να μιλήσεις μήνες δεν πρόκειται να τα φέρει στις κάλπες. Σκέψου το καλά κυρία υπεύθυνη.

 2. Ενώ το να τα έχεις από κοντά όλο το χρόνο τα φέρνει σε κάλπες και συνελεύσεις έτσι?

 3. […] ΠΑΣΠ, το σχόλιο του αναγνώστη στο προηγούμενο άρθρο ( Αποτελέσματα φοιτητικών εκλογών 2011 ) τα λέει […]

 4. Όχι τιρκουαζ, το να είσαι σωστός απέναντι τους όλο το χρόνο υπεύθυνα είναι αυτό που θα τους φέρει στις συνελεύσεις και στην κάλπη. Και τα μέλη της ΠΑΣΠ κάθε άλλο παρά υπευθυνότητα κατεδειξαν φέτος. Απλά κατάφεραν να αποδείξουν για άλλη μια φορά πόσο ανίκανοι είναι να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Σίγουρα το γενικό πολιτικό κλίμα αυτή την στιγμή είναι εναντίον τους δεν αμφιβάλλω. Αλλά τα μέλη της ΠΑΣΠ όχι απλά δεν έκαναν κάτι για να αντιστρέψουν αυτό το κλίμα στην σχολή αλλά η όλη στάση και συμπεριφορά τους ενίσχυσε τον αρνητισμό που επικρατεί για την παράταξη τους. Η ΕΑΚΟ είναι δεύτερη φέτος καθαρά λόγω αυτού.

  • Και θεωρείς σωστότερη και πιο υπεύθυνη στάση, τα σαμποταζ και την παρακώληση των γενικών συνελεύσεων(το ΔΣ δεν όριζε ημερομηνία φέτος-αναλογίσου τι θα γίνει του χρόνου), τις εγγραφές πρωτοετών ή τα κλαμπομπουζουκοκεράσματα?Δε γίνεται να δίνεις συγχαρητήρια στη ΔΑΠ που κατάφερε να χρησιμοποιήσει τους γνωστούς σιχαμένους μηχανισμούς παραγωγής ψήφων και να κατακρίνεις την ΠΑΣΠ επειδή δεν τα κατάφερε ούτε σε αυτό…Επιτέλους ας κρίνει ο κόσμος στα αμφιθέατρα και όχι στα νυχτομάγαζα.

 5. Εγώ κρίνω τα αμφιθέατρα, τους τομείς, τις συνελέυσεις… όπου πάντα υπήρχαν μέλη της ΔΑΠ για να υπερασπιστούν τα δικαιώματα των φοιτητών. Όπου η ΠΑΣΠ ήταν συνεχώς απούσα, και αυτό κατακρίνω σε αυτήν. Ότι με μηδενικό έργο ζητούσε επίμονα ψήφους από άτομα στα οποία είχε γυρίσει την πλάτη και σε προσωπικό επίπεδο.
  Το θέμα των ΓΣ είναι γνωστό, που απλά για τις εντυπώσεις τα μέλη της ΕΑΚΟ και όχι μόνο επιθυμούσαν μία συγκεκριμένη ημερομηνία ύστερα από συγκέντρωση υπογραφών (διαδικασία καθόλα νόμιμη), ενώ η ΔΑΠ πρότεινε μία άλλη ημερομηνία (2 μέρες μετά) ώστε να είναι η συνέλευση και σύμφωνη με το καταστατικό. Οι υπόλοιποι το αρνήθηκαν αυτό. Τουλάχιστον του χρόνου για όσους θα είναι στην σχολή θα δουν ότι και οι συνελεύσεις θα γίνουν νόμιμα και εντός εύλογου χρονοδιαγράμματος και δεν θα χρειαστεί να μαζευτούν υπογραφές μια εβδομάδα πριν τις εκλογές για να γίνει ΓΣ. Αύτο είναι που θα αποδείξει την δύναμη που έδωσε το εκλογικό σώμα στην ΔΑΠ φέτος.
  Αν και είναι άσχετο, η προτίμηση του κόσμου φαίνεται στο γεγονός ότι αυτοί που στηρίζουν την ΔΑΠ για αυτό που είναι και όχι για κεράσματα συνεχίζουν να την στηρίζουν σε όλα τα έτη σταθερά. Αν ήταν αντίθετοι με την ιδεολογία της ΔΑΠ θα αποχωρούσαν κάποια στιγμή και δεν θα την στήριζαν μέχρι να πάρουν πτυχίο.

  Και προκαλώ όλους να κρίνουν την στάση των συνδικαλιστών της σχολής στα αμφιθέατρα. Γιατί εκεί θα φανεί ποιός αξίζει ψήφο και ποιος όχι…

  • Κρίνεις δηλαδή ό,τι έχει καθηγητές μέσα.Βλέπεις εκεί η παρουσία εξαργυρώνεται με μεταπτυχιακά και κυρίως ΕΡΓΑΣΙΕΣ, οπότε όποιος Σ.Ε.Β.Ε.ται τον εαυτό του πρέπει να δίνει το παρόν…
   Είναι γνωστή, χρόνια τώρα η τακτική της ΔΑΠ να καθυστερεί όσο μπορεί τη διεξαγωγή των φοιτητικών συνελεύσεων,μιας και η έλλειψη λόγου και επιχειρημάτων την αναγκάζει να κρυφτεί.Τα πρακτικά των ΔΣ μπορούν να αποδείξουν αυτή τη στρατηγική του «ας την κάνουμε λίγο αργότερα».Δυστυχώς χρόνο με το χρόνο πλέον, η ανικανότητα των γαλάζιων συνδικαλιστών γίνεται μεγαλύτερη και η διεξαγωγή συνελεύσεων δυσκολότερη…
   Το με ποιο κριτήριο ψηφίζει ο κόσμος το ξέρει μόνο ο Τσακ Νόρις…Το επιχείρημα σου πάντως ότι τα κεράσματα και οι εκάστοτε παροχές που έχουν δημιουργήσει οι μηχανισμοί αυτοί για κάθε έτος(ψεύτικο ενδιαφέρον,SOS,εργασίες,εύρεση περιστατικών για τις κλινικές,μεταπτυχιακά για τους καλύτερα χωμένους κλπ) είναι ένα άκρως δελεαστικό πακέτο που φέρνει σταθερές προτιμήσεις.Και φυσικά στη χώρα του ρουσφετιού δεν κατακρίνω μόνο τη ΔΑΠ αλλά και το κόσμο που έχει τέτοια κριτήρια εκπροσώπησης…
   Προκαλώ κι εγώ με τη σειρά μου τη ΔΑΠ να παράξει λόγο, όχι πολιτικό κάτι τέτοιο έιναι πολύ δύσκολο, αλλά οτιδήποτε.Απέναντι στα περιοδικά τις ανακοινώσεις και τις εύστοχες αφίσες σάτιρας(που μάλλον δεν καταλαβαίνετε για να τις κατεβάζετε), τη χρονιά αυτή κατεβάσατε μόνο ένα πλαίσιο!Στη δεύτερη συνέλευση ούτε καν αυτό…Δημιουργικότητα υπό του μηδενός.

   • Εδώ κάνεις λάθος τιρκουαζ, πήγες ποτέ να ζητήσεις εργασία και δεν σου την έδωσαν; Γιατί εγώ που δεν πήγα δεν πήρα ποτέ εργασία… Ξέρω καλά ότι σε αυτό το θέμα αν δεν το κυνηγήσεις δεν πρόκειται να πετύχεις τίποτα. και δεν διαφωνώ ότι τα άτομα που είναι στους τομείς κλπ γνωρίζουν λίγο καλύτερα τους καθηγητές, ώστε να αποκτήσουν και το θάρρος να ζητήσουν και μια εργασία. Αλλά επειδή αναφέρεις το ΣΕΒΕ, εγώ θυμάμαι πολλά άτομα εκεί να έχουν εργασίες χωρίς να είναι παιδιά της ΔΑΠ.

    Επίσης, αν οι γελοιογραφίες κλπ της ΕΑΚΟ αποτελούν πολιτικό λόγο, τότε δεν μπορώ να πω τίποτα. Το μόνο που θα είχε ενδιαφέρον από αυτά που κάνει η ΕΑΚΟ είναι οι λίστες με τους καλύτερους και χειρότερους καθηγητές. Αλλά είναι τόσο πολύ κατευθυνόμενο το αποτέλεσμα που δεν έχει καμία αξία. Πάντα βγάζετε αυτόν που θέλετε εσείς καλύτερο και χειρότερο…

   • Ο κόσμος το ‘χει τούμπανο τι έγινε με την εργασία του Βασιλάκου στο ΣΕΒΕ(για όσους δεν ξέρουν βγήκαν τα ονόματα των φοιτητριών που την έκαναν για να εμπλουτίσει το βιογραφικό του ο αρχιΔΑΠίτης) κι εσείς κρυφό καμάρι. Το να μην υπάρχουν παιδιά μόνο της ΔΑΠ, όντως, δεν το έχετε καταφέρει ακόμα.
    Χαίρομαι που αποκαλείς τις σατυρικές αφίσες γελοιογραφίες.Ίσως να είναι πιο κατάλληλος χαρακτηρισμός από τη στιγμή που αρκετές από αυτές ασχολούνται με την -ας πούμε- δράση της ΔΑΠ στη σχολή.Σίγουρα δε μπορείς να διαβάσεις τον πολιτικό λόγο πίσω από τέτοια σκίτσα και δε σε αδικώ γιατί οι αφίσες των πάρτυ, η μόνη παραγωγή κειμένου επαναλαμβάνω, δε σε βοηθάνε να αναπτύξεις τέτοια κριτική ικανότητα.Για τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων για τους καθηγητές, φυσικά μπορείς να υποθέτεις ότι αυθαίρετο θέλεις
    .Αν πάντως στεναχωρήθηκε κάποιος Ζουλουμοειδής καθηγητής μπορείτε να αρχίσετε να ΓΡΑΦΕΤΕ κάτι για να τον βγάλετε από τη δύσκολη θέση.Η ΕΑΚΟ θα συνεχίσει να βγάζει τα αποτελέσματα των προτιμήσεων των φοιτητών ως έχουν.

 6. Οι μεγαλοσυνδικαλιστες της ΔΑΠ δεν είναι στα αμφιθέατρα.
  Δεν είναι στα εργαστήρια.
  Δεν είναι στις κλινικές.
  Κανουν κοπάνες από τα εργαστήρια και δεν πατάνε κλινικές για να κάθονται στο τραπεζάκι και να κάνουν χαβαλέ με πρωτο-δευτεροετείς.
  Στις επιτροπές ετών, εκτός λίγο από του τετάρτου έτους απ’ όσο γνωρίζω δεν συμμετέχουν. Σε τομείς ΟΛΕΣ οι παρατάξεις είναι συνεπείς ανάλογα με τις μέρες. καμιά παράταξη (τουλάχιστον από ΔΑΠ, ΕΑΚΟ, ΠΑΣΠ ) δεν είναι απόλυτα συνεπείς στις συνέδριάσεις των μελών των εργαστηρίων. και αυτό δεν τους τιμά!

  Τιρκουάζ πές μας ΤΙ ΕΚΑΝΕ η δαπ φέτος εκτός από το να περάσει ένα πλάισιο της σε μια συνέλευση. τί πετυχε μέσα από αυτό το πλαίσιο της; από εκείνα που έγραφε, για ποιό πράγμα πίεσε καθηγητές και πώς, ώστε να υλοποιηθεί;

  για τη δημοσκόπηση της εακο θεωρητικά κανείς δε μπορεί να έχει ιδέα. παρά μόνο αυτοί που την πραγματοποιούν. πάντως είδα ότι μερικοί από τους χειρότερους καθηγητές, μετά τη δημοσκόπηση, σηκώθηκαν απ την καρέκλα τους και έγιναν πιο ενεργοί…ταρακουνήθηκαν. κάποιοι άλλοι συνεχίζουν στο ίδιο τεμπο…

  τουλάχιστον η ΕΑΚΟ όπως κ οι υπόλοιπες παρατάξεις κίνησε κόσμο για τη συνέλευση των νοσηλιων. όλοι πλην της ΔΑΠ.

  το φεστιβάλ με τον εκφωνητή του πολυτεχνείου το 1973 ως καλεσμένο, αν και δεν μπόρεσα να είμαι παρόν εκεί, ήταν κάτι πρωτόγνωρο για τη σχολή.

  απ ότι ξέρω έγινε προσπάθεια επισης για τις ανακοινώσεις στο site της σχολής.

  ενημέρωνε κόσμο για το τί γινόταν στη σχολή όλη τη διάρκεια της χρονιάς. μέσα απ αυτό το σαιτ.

  για την ΠΑΣΠ το μόνο που άξιζε φέτος ήταν η προσπάθεια της γραμματέας στην επιτροπή του 4ου έτους.(και πάλι αυτό παραδοχή από 4ετείς φοιτητές διαφόρων παρεών). κατα τ άλλα δεν είχε κάτι άλλο να πει η ΠΑΣΠ πόσο μάλλον για τις υπόλοιπες παρατάξεις.

 7. eleos pia…esis eki stin eako den exete katalavi akoma oti krinondas ti dap, emmesa krinete ke to 51% tou eklogikou somatos? dld oli emis pou riksame psifo sti dap exume paraplanithi?, exume poulisi tin psifo mas gia ena kerasma?..gia ena potaki sto coral?? dld oloi emis imaste i xazi ,atoma xoris xaraktira, ke ta provata eno esis ke i psifofori sas iste i agonistes ke i dikeoi??? eno oles i parataksis palevun gia to kako tis sxolis mono esis palevete nixthimeron gia to kalo tis sxolis ke tou fititi????
  ela tora, pite tin alithia esis eki stin eako….. iste trela kollitaria me ton chuck norris e??

 8. Λυπάμαι κ.πτυχίο που διαβάζω κάτι τέτοια από εσένα..φαντάζομαι ήσουν και εσύ 1ο και 2ο έτος κάποτε..για μένα όταν ένα μεγάλο κομμάτι των ψηφοφόρων σας προέρχεται από αυτά τα έτη,τα οποία όπως καλά ξέρεις έχουν την λιγότερη επαφή με την σχολή μας,μου αποτυπώνει ακριβώς την παραπλάνηση που πλασάρετε σαν ενημέρωση.Μέσα σε αυτούς να προσθέσουμε και τους υπόλοιπους συνειδητοποιημένους ψηφοφόρους σας,τους οποίους τους παίρνετε τηλέφωνο και τους παρακαλείτε να εμφανιστούν και τους άλλους που τους παίρνετε από το χεράκι στη κάλπη!Εντάξει,θα μου πεις,αυτοδυναμία δεν βγαίνει..αλλά δεν θα είχατε ούτε έδρα χωρίς όλους αυτούς!Φαντάζομαι εσύ θα έχεις μάθει τον δρόμο για την κάλπη και τις κινήσεις των χεριών για να σταυρώσεις και να διπλώσεις το μακρύ μπλε ψηφοδέλτιο και νιώθεις ανεξάρτητος!Δεν σε κατηγορώ..είναι μια εξέλιξη..πτυχίο έφτασες!Ελπίζω να έχεις τελειώσει με τις κλινικές και να μην σε επηρέαζουν τα νοσήλεια που με τόσο αγώνα προσπάθησε να εμποδίσει η Δαπ.Αν πάλι όχι,τι να σου πώ..όπως έστρωσες θα κοιμηθείς!Μπορείς να ζητήσεις και την βοήθεια του αγωνιστή Βασιλάκου,να σου μάθει να κάνεις κάνα 2ας μπας και χωθείς και εσύ στην φάση!Δεν νομίζω να σου αρνηθεί..είσαι μεγαλύτερος και έχεις προσφέρει και εσύ στην επιτυχία της παράταξης!φιλάκια

 9. ptixio nomizo simfono mazi sou…tha itan kalitero o agonistis vasilakos na me mathi kana 2as (an ke exo teliosi kati xronia tis klinikes) para ta meli tis eako na me mathun moviemaker sta windows pou idikevonde kiolas…ke os anafora ta ipsila pososta mono sta prota eti opos isxirizese….
  Α’ Έτος
  Δαπ : 43
  Β’ Έτος
  Δαπ : 31
  Γ’ Έτος
  Δαπ : 37
  Δ’ Έτος
  Δαπ : 29
  Ε’ Έτος
  Δαπ : 42
  Πτυχίο
  Δαπ : 15
  nomizo se kalipsa pliros gia tin proelefsi ton psifon…an tora epimenis oti i perisoteri psifofori ine ap ta prota eti…exis apolito dikio…

  • Κ.πτυχίο δεν θα επιμείνω σε κάτι,αλλά μάθε να διαβάζεις..και να καταλαβαίνεις αυτό που διαβάζεις..μάλλον γι’αυτό δεν τελείωσες ακόμα!Μου κοτσάρεις τα αποτελέσματα σαν απάντηση λες και εγώ δεν τα ξέρω!Δεν αναφέρω πουθενά για «τους περισσότερους ψήφους».Άσε λοιπόν τα αποτελέσματα να τα βλέπουμε πάνω στο ταμπλό σας και προσπάθησε να σκεφτείς λίγο παραπέρα..Επειδή όμως δεν περιμένω σοβαρά επιχειρήματα,τυπώστε και κάνα μπλουζάκι να το φοράτε στο Δ.Σ. να μην χρειάζεται να λέτε τα ίδια και τα ίδια κάθε φορά!.Έτσι και αλλιώς μην ξεχνάτε ότι για 4 ψήφους πήρατε αυτοδυναμία.Κάντε λοιπόν χαρές φέτος γιατί του χρόνου δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να γίνει.Αυτά..καλή δύναμη στους υπόλοιπους!

 10. «τισ περισσότερους ψήφους» συγγνώμη που έριξα το επίπεδο!

 11. «τις περισσότερες ψήφους» συγγνώμη και πάλι!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: