Ευχαριστούμε

Ευχαριστούμε όσους μας στήριξαν φέτος στις φοιτητικές εκλογές, σε μια περίοδο που η χώρα αιωρείται καθώς θα ξαναγίνουν βουλευτικές εκλογές και πολύς κόσμος έχει απογοητευτεί. Οι φοιτητικές εκλογές αποτελούν μια διαδικασία που αναγκαστικά συμβαίνει και συμμετέχει και το σχήμα της ΕΑΚΟ, μιας και έξω απ’ το χορό τα πράγματα δεν αλλάζουν εύκολα, προσπαθώντας να δώσει μια διαφορετική φωνή στη σχολή, μια ανεξάρτητη φωνή που δεν εκμαιεύεται από κομματικές γραμμές.

Ευχαριστούμε επίσης όσους μας στήριξαν σε μια χρονιά που η αδράνεια ήταν χαρακτηριστικό όλων των φοιτητών της Οδοντιατρικής  Σχολής. Φυσικά και μεγάλη ευθύνη έχουν τα σχήματα και οι παρατάξεις των φοιτητών, συμπεριλαμβανομένης και της ΕΑΚΟ.

Ευελπιστούμε του του χρόνου με νέα άτομα, όπως έδειξε και η κάλπη πχ του 2ου έτους (όπου δεν υπήρχε υποψήφιος) αλλά και τα υπόλοιπα μικρότερα έτη 1ου και 3ου, το σχήμα να έχει άλλη πνοή και οι ιδέες της ΕΑΚΟ για αποκομματικοποίηση της σχολής, για διαφορετική εκλογική διαδικασία, όχι με παρατάξεις αλλά πχ με προσωποπαγές ψηφοδέλτιο, εξαλείφοντας συναλλαγές και συμφέροντα φοιτητικών κομματικών παρατάξεων να, να ακουστούν πιο δυνατά!

Advertisements

~ από eakodent στο Μαΐου 16, 2012.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: