Γενική Συνέλευση Φοιτητών Οδοντιατρικής – 10:00 | Γ.Σ. Τμήματος – 12:00 | Δευτέρα 8 Οκτ. 2012 | Τί θα συζητηθεί

Γενική Συνέλευση Φοιτητών πραγματοποιείται αύριο στην Οδοντιατρική Σχολή στις 10:00.

Η πρυτανεία την Παρασκευή, αποφάσισε ουσιαστικά ότι Δευτέρα – Τρίτη – Τετάρτη το Πανεπιστήμιο είναι ανοιχτό και το επόμενο Διήμερο ακολουθούν κινητοποιήσεις. (δείτε το προηγούμενο άρθρο)

–  Θεωρούμε πως ο σύλλογος καλείται να αποφασίσει, εάν κάτι τέτοιο μπορεί να ισχύσει στη σχολή μας. Εάν δηλαδή μπορεί όντως να λειτουργήσει η σχολή μας.
Καταρχάς, σε ότι αφορά την κλινική άσκηση, όπως μας είπε κ ο κ. Παλαγγιάς κάτι τέτοιο είναι δύσκολο να ξεκινήσει μέσα στην εβδομάδα. Ακόμα όμως και οι παραδόσεις δε θα έπρεπε να ξεκινήσουν κατά την άποψη αρκετών φοιτητών δεδομένου της έλλειψης καθαριότητας της σχολής, τη στιγμή μάλιστα που αυτές διαρκούν από τις 8:00 έως και το απόγευμα, μετά τις 17:00.

Αυτό θα πρέπει να το αποφασίσει ο σύλλογος φοιτητών και φυσικά να το προτείνει και στη Γενική Συνέλευση Τμήματος που ακολουθεί στις 12:00! Η επακόλουθη Γ.Σ. Τμήματος, περιορίζει το χρόνο της συνέλευσης των φοιτητών γι’ αυτό θα πρέπει μέσα σε 2 ώρες αυτή να έχει τελειώσει, να έχει γίνει ουσιαστική συζήτηση και να έχει παρθεί απόφαση!

–  Επίσης τόσο στη Γενική Συνέλευση Φοιτητών όσο και στην Τμήματος, θα πρέπει να γίνει συζήτηση για μαζική κινητοποίηση της Οδοντιατρικής και συμμετοχή όσου περισσότερου κόσμου γίνεται από τη Σχολή, ΔΕΠ, προσωπικό και Φοιτητές στην προγραμματισμένη πορεία της Πέμπτης! Θα πρέπει ο καθένας να βάλει κατά μέρος τις ιδεολογίες του περί πορειών (έχει γίνει πολλές φορές συζήτηση) και κατά πόσο είναι σωστό ή όχι (όπως υποστήριξε πολλάκις κυρίως η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ) να πραγματοποιούνται δεδομένου, ότι δεν υπάρχει άλλη μορφή κινητοποίησης και να συμμετάσχει όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος γίνεται!

Τέλος η πλήρης θεματολογία της Γ.Σ. Τμήματος είναι:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1.     Δημιουργία Ταμείου Αλληλεγγύης για τους εργολαβικούς υπαλλήλους.

2.     Σχεδιασμός για την πορεία της Σχολής. 

Να υπενθυμίσουμε πως για ακόμη μια φορά:

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛH Η ΣΧΟΛΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ!

(Αύριο θα πραγματοποιηθεί στις 10:00 η εξέταση της Μικροβιολογίας, περιμένουμε τους φοιτητές, μετά την εξέταση στη σχολή, ενώ το Δ.Σ. φοιτητών έχει ζητήσει από τον κ. Παλαγγιά να στείλει επιστολή στην Ιατρική, ώστε να μην παρθούν παρουσίες στα μαθήματα των Οδοντιάτρων λόγω της Γενικής Συνέλευσης Φοιτητών)

Advertisements

~ από eakodent στο Οκτώβριος 7, 2012.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: