Αποφάσεις Πρυτανικού Συμβουλίου για τις υπηρεσίες φύλαξης και καθαριότητας

———————————-
Απόσπασμα από τα πρακτικά συνεδρίασης του Πρυτανικού Συμβουλίου αριθμ. 1667/9-10-2012

Το Πρυτανικό Συμβούλιο, διαπιστώνει ότι οι αρμόδιες εργολαβικές εταιρείες Φύλαξης και Καθαριότητας δεν ανταποκρίθηκαν στις υποδείξεις του αντιπρύτανη Οικονομικού Προγραμματισμού και της ορισθείσας από τη Σύγκλητο αρμόδιας Επιτροπής Παρακολούθησης των Εργολαβιών, για ορισμό προσωπικού ασφαλείας, προκειμένου να διασφαλιστούν οι απολύτως απαραίτητοι όροι υγιεινής και ασφάλειας του Ιδρύματος.
Κατόπιν των ανωτέρω, αποφασίζει να ζητήσει από τους εκπροσώπους των εργολαβικών εταιρειών Φύλαξης και Καθαριότητας να αναλάβουν τις ευθύνες τους, σύμφωνα με τις συμβατικές τους υποχρεώσεις, σε υλοποίηση αποφάσεων των συλλογικών οργάνων του ΑΠΘ.
Λόγω του κατεπείγοντος, η παραπάνω απόφαση θα ανακοινωθεί προφορικά στους εκπροσώπους των εταιρειών από τον αντιπρύτανη Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, καθηγητή κ. Ιωάννη Δ. Παντή, σε συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας με τους εκπροσώπους των εταιρειών.
——————————————————————————————————-
Απόσπασμα από τα πρακτικά συνεδρίασης του Πρυτανικού Συμβουλίου αριθμ. 1668/10-10-2012

Το Πρυτανικό Συμβούλιο, αφού εξέτασε τα από 10-10-2012 έγγραφα των δύο εργολαβικών εταιρειών Φύλαξης και Καθαριότητας, διαπιστώνει τα ακόλουθα:
Η εταιρεία που έχει αναλάβει τη Φύλαξη του ΑΠΘ (ISS Security S.A.) παρουσίασε κατάσταση προσωπικού φύλαξης που εκτελεί καθήκοντα κατά τη διάρκεια της απεργίας και ανταποκρίθηκε στην απόφαση του Πρυτανικού Συμβουλίου της συνεδρίασης αριθμ. 1667/9-10-2012.
Η εταιρεία που έχει αναλάβει την Καθαριότητα του ΑΠΘ (ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ Α.Ε.) δήλωσε αδυναμία να ανταποκριθεί στην απόφαση του Πρυτανικού Συμβουλίου της συνεδρίασης αριθμ. 1667/9-10-2012.
Κατόπιν των ανωτέρω το Πρυτανικό Συμβούλιο αποφασίζει να δώσει στην εργολαβική εταιρεία που έχει αναλάβει την Καθαριότητα του ΑΠΘ, τελευταία διορία μέχρι την Παρασκευή 12-10-2012 και ώρα 12.00 το μεσημέρι, να ανταποκριθεί σε μέρος των συμβατικών της υποχρεώσεων, ώστε να διασφαλιστούν οι απολύτως απαραίτητοι όροι υγιεινής του Ιδρύματος.
Σε αντίθετη περίπτωση το Πρυτανικό Συμβούλιο επιφυλάσσεται να προβεί στις προβλεπόμενες από το νόμο και τη διακήρυξη του διαγωνισμού ενέργειες.

Advertisements

~ από eakodent στο Οκτώβριος 11, 2012.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: