Εκλογές για Εκπρόσωπο Φοιτητών στη Γενική Συνέλευση Τμήματος

Ορίστηκαν για αύριο Πέμπτη, 24/10 και ώρα 13:00, οι εκλογές για την εκπροσώπηση των φοιτητών στα διοικητικά όργανα της σχολής. Όπως είναι γνωστό από τον νέο νόμο, η εκπροσώπηση αυτή θα γίνεται από δω και πέρα από έναν και μόνο φοιτητή, ο οποίος θα μεταφέρει την άποψη του φοιτητικού συνόλου στις Συνελεύσεις Τμήματος της σχολής μας.

Ύποπτη, πάντως, φαίνεται η στάση της ΔΑΠ να μη κοινοποιήσει όπως θα έπρεπε την εκλογική αυτή διαδικασία, όπως θα άρμοζε σε μια 1η εκλογικά παράταξη, καθώς και η βιασύνη της πάνω στο θέμα. Η μυστικοπάθειά της, άλλωστε, προσφέρει ιδανικά την ευκαιρία να εκλεγεί ένα δικό της άτομο…

Θεωρούμε ότι η διαδικασία αυτή είναι μια καλή ευκαιρία για όποιον φοιτητή θέλει να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα μακριά από παρατάξεις!Το ενιαίο ψηφοδέλτιο και η ανεξάρτητη συμμετοχή του καθενός χωρίς οποιαδήποτε ταμπέλα πάνω ή δίπλα στο όνομά του εξασφαλίζει αυτό το προνόμιο,ενώ παράλληλα δεν έχει κανένας τη δικαιολογία του στιγματισμού ώστε να μην αναλάβει δράση,καθώς πολλές φορές έχει ακουστεί αυτός ο προβληματισμός πολλών φοιτητών.Η ενασχόληση με τα κοινά της σχολής δεν είναι προνόμιο κανενός και η πεμπτουσία της δημοκρατίας είναι ακριβώς αυτή η δυνατότητα που παρέχεται αύριο σε όλους μας!

Γι’ αυτό άλλωστε η Ε.Α.Κ.Ο. δεν στηρίζει συγκεκριμένο υποψήφιο,αλλά στηρίζει την ελευθερία του κάθε ανεξάρτητου φοιτητή να λάβει μέρος και να θέσει υποψηφιότητα!

Δυστυχώς όσον αφορά τις υποψηφιότητες δεν υπήρξε η ανάλογη ανταπόκριση, αφού η διορία για την υποβολή υποψηφιότητας έληξε σήμερα στις 15:00. Όπως ήταν αναμενόμενο, η ενημέρωση ήταν ελλιπής από την αυτοδύναμη παράταξη,η οποία υποτίθεται ότι είναι υπεύθυνη για αυτά τα πράγματα!Αλλά τα συμφέροντα είναι υπεράνω των μοναδικών της πλέον υποχρεώσεων…

Advertisements

~ από eakodent στο Οκτώβριος 23, 2013.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: