Η Οδοντιατρική αλλάζει…

Κάθε μέρα πλέον στην Οδοντιατρική Σχολή είναι και μία έκπληξη. Δεν ξέρεις τι αλλαγή θα ξεπηδήσει μπροστά σου. Πολύχρωμοι τοίχοι, διάσπαρτα καινούρια πλακάκια, ανακαίνιση στην αίθουσα του ΔΣ, καινούριος χώρος για τα τραπεζάκια, ακόμα και καινούρια τραπεζάκια…!?! Nέα Ιστοσελίδα (γελάει ο κόσμος…) Το άλλο πάλι με τη θέρμανση που καίει σαν να μην υπάρχει αύριο; Έξω 20 βαθμοί κελσίου και μέσα τα καλοριφέρ στο φουλ. Στις κλινικές σε λίγο θα κυκλοφορούμε με τα μαγιό και προστατευτικές ποδιές μιας χρήσης.

Δε λέω ότι απόλυτα δεν χρειαζόταν κάποια από αυτά στην οδοντιατρική και σε καμία περίπτωση δε λέω ότι αυτό το κάτι της νέας διοίκησης είναι χειρότερο από το τίποτα της προηγούμενης. Όμως δεν είδα καμία κλινική να βελτιώνεται. Οι έδρες συνεχίζουν να παραμένουν χαλασμένες σε πολλές από τις κλινικές στις οποίες η πληρότητα τους δεν το επιτρέπει. Δεν είδα καμία έδρα να λαμποκοπάει, δεν είδα καμία χειρολαβή να περισσεύει. Δεν είδα καινούρια εργαλεία, δεν είδα επάρκεια υλικών. Ωραίο το κιτρινάκι, το πρασινάκι, το ροζάκι στους τοίχους αλλά όταν κατεβαίνω από το ισόγειο στο υπόγειο και τα βλέπω, εκνευρίζομαι. Δε θέλω φρεσκοβαμμένους τοίχους ρε αδερφέ! Θέλω μια έδρα να λειτουργεί ΟΛΟΚΛΗΡΗ!

Θέλω μια αναρρόφηση να ρουφάει, ένα φως να φωτίζει, μια καρέκλα να ανεβοκατεβαίνει. Θέλω να υπάρχει επάρκεια προσωπικού. Θέλω να λυθούν τα βασικά λειτουργικά προβλήματα αυτής της σχολής και μετά ας ασχοληθούμε με την εσωτερική και εξωτερική διακόσμηση… Παρεμπιπτόντως αυτό το χρώμα στις σκάλες, το καφετί, για να μην το αποκαλέσω αλλιώς, είναι απαίσιο! Και στην τελική δεν έχω καταλάβει, το μείζον οικονομικό πρόβλημα λύθηκε και είπαμε να κοιτάξουμε την αισθητική και να το κάνουμε θερμοκήπιο; Ας μας πει κάποιος από πού χρηματοδοτήθηκαν όλα αυτά και γιατί. Ελπίζω στο ευρύτερο πλάνο κάπου να υπάρχουν και οι κλινικές, όμως σε κάθε περίπτωση έχουμε χάσει την ουσία. Από φαίνεσθαι πάλι σκίζουμε! Η όρεξη για αλλαγές και οι πρωτοβουλίες για βελτίωση είναι εντελώς θεμιτές, αλλά μήπως (λέω, μήπως) κινούμαστε προς λάθος κατεύθυνση; Στα δικά μου μάτια, όταν το προσωπικό μειώνεται συνεχώς και οι κλινικές βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση οι εν λόγω αλλαγές είναι τουλάχιστον προκλητικές.

Κατά τα άλλα επικρατεί ησυχία. Πολλά γίνονται, λίγα μαθαίνουμε και αντιδράμε σε τίποτα. Καλό εξάμηνο παιδιά!

~ από eakodent στο 22 Φεβρουαρίου, 2016.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: