Αποχή ναι, Γενική Συνέλευση όχι;

Δευτέρα 24/4/2017

Ακόμα μια παρωδία εκτυλίσσεται στην Οδοντιατρική ΑΠΘ. Ας τα πάρουμε με τη σειρά.

Μεσημέρι Κυριακής 23/4 στέλνεται e-mail σε όλους τους φοιτητές που τους καλεί να παρευρεθούν στη Γενική Συνέλευση των μελών ΔΕΠ στις 24/4 και ώρα 11:30 , καθώς και τους ενημερώνει ότι δε θα λειτουργήσει η Σχολή τη Δευτέρα. (Απόφαση που είχε παρθεί σε άλλη Συνέλευση πριν το Πάσχα, αλλά δεν υπήρξε καμία επίσημη ανακοίνωση).

Χθες στις 10:00 , έγινε Δ.Σ. του Συλλόγου φοιτητών (τα πρακτικά επισυνάπτονται παρακάτω) που μεταξύ άλλων συνέβη το εξής αναπάντεχο(;). Η ΔΑΠ καταψήφισε την πρόταση για Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Φοιτητών που σκοπό είχε την ενημέρωση, τη συζήτηση και τη λήψη αποφάσεων για τις εξελίξεις στη σχολή, οι οποίες επηρεάζουν τη λειτουργία της, καθώς πρόκειται να παραμείνει κλειστή λόγω αποχής των μελών ΔΕΠ.

Στη συνέχεια ξεκινάει η Γενική Συνέλευση των μελών ΔΕΠ, οι οποίοι δεν επιτρέπουν στους φοιτητές να την παρακολουθήσουν, ενώ είχαν δεχθεί πρόσκληση για αυτή (ενδεχομένως λανθασμένα;), αφήνοντας τους να περιμένουν έξω απ’το ΜΠΛΕ.

Έπειτα, μαζεύτηκαν υπογραφές από τους φοιτητές για να δηλωθεί η επιθυμία τους για ορισμό Γενικής Συνέλευσης αλλά η ΔΑΠ δε συγκινήθηκε. Πάρθηκε απόφαση για αποχή από τα μέλη ΔΕΠ μέχρι την Τρίτη 2/5 όπου θα ξαναγίνει Γ.Σ.

Ξαφνικά κάποιοι θυμήθηκαν τα μείζονα προβλήματα της Σχολής, την υποχρηματοδότηση, την έλλειψη προσωπικού και τον προβληματικό εξοπλισμό που εδώ και χρόνια πλήττουν τη σχολή; Όταν προηγουμένως έλεγαν ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για όλα αυτά τώρα αποφασίζουν αποχή και επανάσταση;

Καλούμε σε Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Φοιτητών την Τετάρτη 26/4 στις 12:00 για να αποφασιστεί η στάση των φοιτητών όσον αφορά αυτά που συμβαίνουν αλλά και να συζητηθούν τα προβλήματα της σχολής! (ουπς! Δεν έχουμε πάρει άδεια από τη ΔΑΠ)

Σας περιμένουμε!

~ από eakodent στο 25 Απριλίου, 2017.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: